Ο Ολυμπιακός απόψε κοντράρεται με την Ούνικς Καζάν στη Ρωσία, με μόνο στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός, μετά τον θρίαμβο στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, αντιμετωπίζει απόψε στο Καζαν την Ούνικς. Αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Και φυσικά, στόχος της ομάδας του Μπαρτζώκα είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί, από πλευράς Πειραιωτών.

Ο Θρύλος έχει ρεκόρ 8-4, ενώ οι γηπεδούχοι 7-5, όμως είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι. Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» έχει συμπεριληφθεί κι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος ήταν απών λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.

Δίχως απουσίες θα παίξει και η Ούνικς του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, καθώς ο Χεζόνια, ο Λορέντζο, ο Τζον Μπράουν, ο Αϊζάια Κάνααν, ο Γιεκιρί, ο Βοροντσέβιτς, αλλά και ο «πρώην» Γιάνις Τίμα θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Μόλις δύο φορές έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες αντιμέτωπες για την Ευρωλίγκα. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17, με τον Ολυμπιακό να νικά με 90-75 στη Ρωσία. Η δεύτερη ήταν στο ΣΕΦ με τον Θρύλο να νικά με 88-59, την ίδια σεζόν.

Όσο για τους διαιτητές, θα είναι στο Καζάν οι Αν Πάντερ, Κάρλος Κορτές και Ράιν Πεεράντι.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: