Ο Ολυμπιακός, για την Euroleague καλείται να ανέβει ένα δύσκολο μονοπάτι, καθώς σε μόλις 22 μέρες θα δώσει επτά ματς, έχοντας και πέντε ταξίδια!

Η Euroleague σαφέστατα έχει επηρεαστεί από το νέο κύμα της πανδημίας, όπως φυσικά κι ο Ολυμπιακός. Όμως, το καλεντάρι σε αυτήν την περίπτωση είναι… αμείλικτο. Δεν υπάρχουν αρκετές κενές ημέρες, άρα ως αποτέλεσμα θα στριμωχτεί αρκετά το πρόγραμμα των ομάδων. Κάτι που το κάνει αρκετά εξοντωτικό.

Οι Πειραιώτες έμαθαν τους δύο αγώνες που χρωστούν, απ’ τους τρεις, ποια ημερομηνία θα τους δώσουν. Με αντίπαλο τη Ζενίτ θα αγωνιστεί στις 8 Μαρτίου στο ΣΕΦ, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα πάει στο Κάουνας. Για την ώρα εκκρεμεί ημερομηνία για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έχει να διαβεί μια… διαβολοβδομάδα ακόμη, φτάνοντας τις 3 συνεχόμενες. Πέντε ταξίδια, ένα ντέρμπι αιωνίων και σύνολο 7 ματς σε 22 μόλις ημέρες! Από τις 4/3 ως τις 25/3.

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες:

Παρασκευή 4/3: Μπάγερν – Ολυμπιακός

Τρίτη 8/3: Ολυμπιακός – Ζενίτ

Πέμπτη 10/3: Αλμπα – Ολυμπιακός

Τριτη 15/3: Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Πέμπτη 17/3: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Τετάρτη 23/3: Μονακό – Ολυμπιακός

Παρασκευή 25/3 Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Μην ξεχνάει κανείς φυσικά, τις εγχώριες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» εκείνο το διάστημα θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Ηρακλή, το Περιστέρι, ενώ θα κοντραριστούν και εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Μάρτης… γδάρτης για τον Θρύλο, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να καλείται να ανταποκριθεί στις αναμετρήσεις. Ματς, τα οποία τα περισσότερα είναι μακριά από το ΣΕΦ.