Αγγλικό ρεπορτάζ «μπλοκάρει» τη μεταγραφή. Δεν πωλείται ο Κωστούλας εκτός αν φτάσει μυθική προσφορά στο λιμάνι!

Μπορεί ο νεαρός Μπάμπης Κωστούλας να έχει βάλει φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Όμως ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να τον αποχωριστεί, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Σύμφωνα με νέα αναφορά του αγγλικού FPL Master, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην Μπράιτον. Η οποία φέρεται να έχει καταθέσει δεύτερη πρόταση για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Το Αγγλικό Μέσο αναφέρει το «Δεν πωλείται». Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, μόνο μια «μυθική προσφορά» θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.

Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά για Μουζακίτη!
Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά για Μουζακίτη!

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ διαψεύδει ότι έχει συμφωνηθεί ρήτρα μεταπώλησης ύψους 20%, όπως είχε κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός κλείνει την πόρτα όχι μόνο για τώρα. Αλλά και για τυχόν συμφωνία στο μέλλον.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι ότι στην Αγγλία πιστεύουν πως το μέλλον του Κωστούλα είναι με τα «ερυθρόλευκα», με τη φράση «το ποδόσφαιρο του Champions League τον περιμένει» να δείχνει και τις φιλοδοξίες του παίκτη, αλλά και της ομάδας.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24