Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Άλαν Σεν Μαξιμέν, για τη θέση του εξτρέμ!

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν, εξετάζει την περίπτωση του Άλαν Σεν Μαξιμέν, του Γάλλου εξτρέμ που παίζει στη Φενέρμπαχτσε, με τον δανεισμό του από την αραβική Αλ-Αχλί να λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο 28χρονος (12 Μαρτίου 1997) ποδοσφαιριστής, γνωστός για την ταχύτητα και την τεχνική του, έχει παίξει σε σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως για παράδειγμα  στη Νις, τη Νιούκαστλ και τη Μονακό. Η μετακίνηση του στην Τουρκία το 2024 δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για εκείνους. Με τον ίδιο να σημειώνει μόλις τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 20 συμμετοχές! 

Ολυμπιακός Μεταγραφές – Αποκλειστικό: Στα «ραντάρ» ο Σεν Μαξιμέν!
Ολυμπιακός Μεταγραφές – Αποκλειστικό: Στα «ραντάρ» ο Σεν Μαξιμέν!

Σεν Μαξιμέν

Αυτός είναι ο Άλαν Σεν Μαξιμέν

Η Φενέρμπαχτσε, υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο εξετάζει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Σεν Μαξιμέν, με σκοπό την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή. Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, που θα κάνει κίνηση για τον εν λόγω παίκτη! Η Αλ-Αχλί, από την πλευρά της, είναι ανοιχτή σε μια τέτοια εξέλιξη, θέλοντας να βρει τη φόρμουλα να καρπωθεί κάποιο σεβαστό ποσό!

Ο Ολυμπιακός, με στόχο την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Σεν Μαξιμέν. Θέλει να εκμεταλλευτεί άλλωστε, την πιθανή αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε. Η βασική του θέση είναι αριστερός εξτρέμ, όμως με άνεση μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος επιθετικός. Αλλά επιπλέον και σαν δεξιός εξτρέμ, παίζοντας και τα δύο «φτερά». 

Η απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ θα μπορούσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό έναν γρήγορο και τεχνίτη παίκτη. Έναν παίκτη αρκετά ικανό να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, η πιθανότητα απόκτησης του εξαρτάται από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και την προσαρμογή του ρόστερ της Αλ-Αχλί. Να θυμίσουμε πως η Αλ-Αχλί είχε δαπανήσει για τον παίκτη το ποσό των 27.2 εκατ. ευρώ, τον Ιούλιο του 2023! 

Δείτε τον παίκτη: 

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24