Ο 22χρονος Ιβάν Αζόν φέρεται να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό για τη θέση του τρίτου σέντερ φορ, με το όνομά του να έρχεται δυνατά στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση αναζήτησης επιθετικού για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του και ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Ιβάν Αζόν, τον 22χρονο Ισπανό στράικερ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόκκινου πρωταθλητή» είναι υποψήφιος για τη θέση του τρίτου σέντερ φορ στον Θρύλο.

Αυτός είναι ο Ιβάν Αζόν – Τον γνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ

Ο Αζόν ανήκει στην Κόμο, ωστόσο μετά την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα οι πιθανότητες παραμονής του έχουν μειωθεί σημαντικά.

Μάλιστα, ο νεαρός φορ πραγματοποίησε μια πολύ καλή καλοκαιρινή προετοιμασία, σκοράροντας τρεις φορές. Παράλληλα, στην Ισπανία ακούγεται έντονα για τη Βαλένθια και την Αλμερία, γεγονός που δείχνει πως το όνομά του έχει πέραση.

Αζόν

Συγκεκριμένα, ο Αζόν ήταν πέντε χρόνια στη Σαραγόσα (Β’ Ισπανίας) με 150 ματς και 27 γκολ με 9 ασίστ.

Το σημαντικότερο στοιχείο που τον φέρνει πιο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ότι δεν πιάνει θέση ξένου. Κάτι που αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον Μεντιλίμπαρ.

Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει καλά τον Αζόν, αφού τον είχε παρακολουθήσει στενά κατά την πενταετία που εκείνος αγωνιζόταν στη Σαραγόσα. Έτσι, ο παίκτης θεωρείται μία αξιόπιστη λύση για τον πάγκο, με προοπτική να δώσει λύσεις όποτε χρειαστεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε ψάχνουν επιτακτικά επιθετικό, μετά τον δανεισμό του Μπετανκόρ στην Αλμπαθέτε και κυρίως την πώληση του Κωστούλα στη Μπράιτον.

Στο τραπέζι παραμένει και η περίπτωση του Ταλίς της Παλμέιρας, όμως ο 20χρονος Βραζιλιάνος πιάνει θέση ξένου, κάτι που περιπλέκει την υπόθεσή του. Έτσι, ο Αζόν μοιάζει με μια ρεαλιστική και άμεσα διαθέσιμη επιλογή.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24