Την ευκαιρία να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί έχει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Άλμπα στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πορνευθούν τις επόμενες εβδομάδες χωρίς τον βασικό της shooting guard, μιας και ο Χάρισον θα μείνει έναν μήνα έξω. Όμως το ρόστερ της ομάδας έχει βάθος και η περιφέρεια του Θρύλου είναι από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη. Στο 1,80 βρίσκουμε το να ευστοχήσει ο Ολυμπιακός σε Over 8,5 τρίποντα.

Σημειώνεται, μάλιστα, η ομάδα περιμένει ένα καλό ματς στο σκοράρισμα από τον Σλούκα για να ξεμπουκώσει. Ο Σλούκας παίζεται σε απόδοση 8,00 για πρώτος σκόρερ του αγώνα!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα για άλλη ήττα στον Πειραιά από όπου έχουν αποδράσει οι Ζλαγκίρις και Εφές. Συνεπώς η συγκέντρωση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μεγάλη και πρόθεση όλων είναι κάτι παραπάνω από μια απλή νίκη.

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα έχει ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς η Άλμπα είχε περάσει νικηφόρα πέρσι από το ΣΕΦ και πρέπει να… τιμωρηθεί για αυτό!

Η ομάδα του Άιτο Ρενέσες έχει 1 νίκη και 4 ήττες ως τώρα στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, η μοναδική της νίκη προέκυψε στην Μόσχα 88-93 την ΤΣΣΚΑ! Δείγμα ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί.  Για αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή και να ξεκαθαρίσει στην Αλμπα ποιος είναι το αφεντικό…

21+ | Παίξε Υπεύθυνα