Ολυμπιακός – Δείτε ποιους επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας μας. Εκπλήξεις από τον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική νίκη (3-1) επί του Παναιτωλικού, για την 21η αγωνιστική της Super League, το απόγευμα της Τετάρτης. Όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας μας έπρεπε να αποφασίσει κάτι αρκετά σημαντικό.

Τις επόμενες ώρες έπρεπε να κατατεθεί στην UEFA η ευρωπαϊκή λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια του Europa League. Αρχής γενομένης στα ματς με την Αταλάντα.

Ο Μαρτίνς έκανε την… έκπληξη, συμπεριλαμβάνοντας τον νεαρό Μπαντιουγκού Φατινγκά.

Ως εκ τούτου, η ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους του Europa League θα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κούντε, Λαλά, Μασούρας, Λόπες, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ,Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μανωλάς, Γκάρι Ροντρίγκες και Φαντιγκά.

Στη Λίστα Β βρίσκεται και το όνομα του Φώτη Κίτσου, ο οποίος αποτελεί και με τη… βούλα ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και σήμερα έκανε και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 89ο λεπτό.

UPDATE – Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ

Λίστα Α
Ανδρούτσος
Ουσεϊνού Μπα
Μπουχαλάκης
Μαντί Καμαρά
Αγκιμπού Καμαρά
Σισέ
Φαντιγκά
Ελ Αραμπί
Κούντε
Λαλά
Μανωλάς
Μασούρας
Λόπες
Εμβιλά
Ονιεκουρού
Παπαδόπουλος
Παπασταθόπουλος
Ροντρίγκες
Ρέαμπτσιουκ
Τικίνιο
Τζολάκης
Βατσλίκ
Βαλμπουενά
Βρουσάι

Λίστα Β
Καραργύρης
Παπαδούδης
Κασέμι
Κίτσος
Λιάτσος
Μαρίνος
Ντόι
Σαπουντζής
Σουρλής
Βοΐλης