Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου, τα μεταγραφικά μπορούν να περιμένουν!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κατώφλι της κατάκτησης ακόμη ενός τίτλου, με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας να πλησιάζει (17/5, 20:00, ΟΑΚΑ). Ωστόσο, παράλληλα με το αγωνιστικό πλάνο της φετινής σεζόν, ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις για το καλοκαιρινό μεταγραφικό πλάνο. Φυσικά, αυτό θα αφορά την επόμενη μέρα και κυρίως… το Champions League της σεζόν 2025/26.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την απόκτηση πρωτοκλασάτου εξτρέμ. Έτσι ώστε να ενισχυθεί δημιουργικά και να διαθέτει λύσεις… επιπέδου Ευρώπης. Αμέσως μετά, θα κινηθεί και για την απόκτηση αμυντικού χαφ, με χαρακτηριστικά box-to-box και φυσικά ταχύτητα.

ΣΟΥΠΕΡ αλλαγές στον ΝΑΟ του Θρύλου – Σουίτες, νέες εξέδρες και το… σχέδιο Μαρινάκη!
ΣΟΥΠΕΡ αλλαγές στον ΝΑΟ του Θρύλου – Σουίτες, νέες εξέδρες και το… σχέδιο Μαρινάκη!

Αυτά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή…

Όπως επισημαίνουν από το Ρέντη, οι αποφάσεις για μεταγραφές και ανανεώσεις έχουν πάρει αναβολή μέχρι τη λήξη της σεζόν και συγκεκριμένα μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Μόνο τότε θα ξεκινήσει η «επίθεση» στον μεταγραφικό σχεδιασμό, με καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα αναγκών.

Στο μεταξύ, θεωρείται δεδομένη η ανανέωση των συμβολαίων των Ζουλιάν Μπιανκόν και Ντάνι Γκαρθία. Για τον δεύτερο μάλιστα σας ενημερώσαμε και στο Thrylos24.gr. Αμφότεροι κρίθηκαν απολύτως απαραίτητοι για το πλάνο της επόμενης σεζόν. Αντίθετα, η υπόθεση Κάρμο παραμένει ανοιχτή, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νότιγχαμ. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει αγορά.

Όσο για τους Πάλμα και Στάμενιτς, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσουν στο λιμάνι. Για την ώρα, όμως, όλη η συγκέντρωση είναι στραμμένη στον τελικό.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24