Με στόχο τη διατήρηση της κυριαρχίας του στο ελληνικό handball και μία δυναμική παρουσία στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία.

Με στόχο τη διατήρηση της κυριαρχίας του στο ελληνικό handball και μία δυναμική παρουσία στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο «μπαλόνι» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, υπό τις οδηγίες του Ρικάρντο Τριλίνι, με αισιοδοξία και έντονο ρυθμό. Στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς συμμετείχαν οκτώ από τα εννέα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα οι: Σεζάρι Σουρτζιέλ, Γκρέκα Κρέτσιτς, Λίντορ Πέσο, Λουτσιάνο Εσκαλόνα, Βαλεντίν Κανιέτε, Ντιόγκο Βαλέριο, Χρύσανθος Τσαναξίδης και Βασίλης Μάνθος.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τραγική διαιτησία, ευνόησε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του τελικού
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τραγική διαιτησία, ευνόησε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του τελικού

Η σημαντική ενίσχυση του ρόστερ συνοδεύτηκε και από αλλαγές στο προπονητικό τιμ. Στο επιτελείο προστέθηκε ο Ιταλός βοηθός προπονητή Σέρτζιο Παλάτσι, ενώ επέστρεψε και ο γυμναστής Γιώργος Βαβέτσης. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με φουλ ρυθμούς και διπλές προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, ενώ στις 4 Αυγούστου αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Βραζιλιάνος Ντένις Μπάρος, ολοκληρώνοντας το πάζλ του φετινού ρόστερ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ρικάρντο Τριλίνι ανέφερε τα εξής:

«Φέτος οι στόχοι είναι όπως πάντα υψηλοί, αλλά περισσότεροι. Πέρσι, όταν ήρθα, το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη και θέλαμε να το κατακτήσουμε. Αλλάξαμε πολλά το τρίμηνο της περασμένης σεζόν, αλλά υπήρχε και ο ενθουσιασμός. Φέτος, από την πρώτη ημέρα, θα έχουμε χρόνο για να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Αυτό που μου έδειξαν πέρσι με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αν και έχουμε εννέα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα, δεν ανησυχώ. Οι Έλληνες παίκτες που παρέμειναν θα τους βοηθήσουν να προσαρμοστούν γρήγορα. Ως τα μέσα Σεπτεμβρίου, που είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της νέας σεζόν, θέλουμε να δουλέψουμε αρκετά στο κομμάτι των κόντρα επιθέσεων, ώστε να παίρνουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις».

Ο διεθνής Πολωνός αριστερός ίντερ, Τσέζαρι Σουρτζιέλ δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που έχει τόσο μεγάλη ιστορία. Έχουμε θέσει τους στόχους για τη σεζόν που αρχίζει σήμερα. Τώρα πρέπει να προπονηθούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, γιατί η νέα περίοδος έχει πολλές προκλήσεις».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.