Ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του κορυφαίου τερματοφύλακα της Προ Ρέκο, Μάρκο Μπίγιατς.

Ο Μάρκο Μπίγιατς, είναι ακόμα ένα δυνατό όνομα που έπεσε στο τραπέζι. Αν υλοποιηθεί απόκτησή του, τότε θα μιλάμε για μεταγραφή μεγατόνων.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η χρονιά, αλλά κοιτάζει ήδη το αύριο. Ένα αύριο που στα τμήματα Πόλο έχουμε πει ότι θα δώσει βαρύτητα ο Ερασιτέχνης το καλοκαίρι ώστε οι ομάδες να ξανά φτιάσουν στη κορυφή της Ευρώπης.

«Χαστούκι» ο Πελάτης και κινδυνεύει να μην πάει ΟΥΤΕ… Τελικό!
«Χαστούκι» ο Πελάτης και κινδυνεύει να μην πάει ΟΥΤΕ… Τελικό!

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι. Τελευταίο όνομα; Του τεράστιου Μάρκο Μπίγιατς από την Προ Ρέκο. Μιλάμε για μία περίπτωση που εάν υλοποιηθεί θα πρόκειται για «Βόμβα» μεγατόνων.

Μιλάμε για τον κορυφαίο τερματοφύλακα στο κόσμο. Τι άλλο να πούμε. Ο Κροάτης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και εφόσον ικανοποιηθεί μόνο όχι δεν θα πει. Ο Ολυμπιακός σαν προοπτική του αρέσει, ειδικά από την στιγμή που έχει ζήσει την ατμόσφαιρα που κάνει ο κόσμος του. Αυτό το γεγονός θα λειτουργήσει στα υπέρ ώστε να επέλθει συμφωνία.

Ο Μάρκο Μπίγιατς είναι ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Ολυμπιακό στο τελικό του 2016 στη Βουδαπέστη. Μάλιστα είναι ο αντικαταστάτης του σπουδαίου Πάβιτς στην Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Αν κλείσει θ πέσουν τα τσιμέντα…

Live Streaming: Μίλων – Ολυμπιακός (21:00)
Live Streaming: Μίλων – Ολυμπιακός (21:00)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24