Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς έκανε ένα ιδανικό κοουτσάρισμα, κατά την χτεσινή αναμέτρηση επί της Σέπσι για τα προκριματικά της Euroleague Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τα προκριματικά της Euroleague Γυναικών. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με σχετική και εμφατική άνεση, επί της Σέπσι, για την πρώτη αναμέτρηση, με φόντο το εισιτήριο για τους ομίλους του θεσμού.

Η ρουμάνικη ομάδα, διεκδίκησε το ματς, μόνο για 10 λεπτά, καθώς η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς, πάτησε «γκάζι» και ξέφυγε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Ο προπονητής του Θρύλου πραγματικά έκανε μια υποδειγματική εμφάνιση, ως προς το κοουτσάρισμα. Κάτι που πιστώνεται στον ίδιο και το επιτελείο του. Σημαντικό μερίδιο έχει κι ο β’ προπονητής, Θάνος Νίκλας. Οι δυο τους αποτελούν ένα ικανότατο και αρκετά έμπειρο τιμ προπονητών, με τη δουλειά και το «διάβασμα» του αντιπάλου να αποτυπώνεται στο παρκέ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ζίμπαρτς για τις εντολές, το πλάνο παιχνιδιού που έφερε και το τελικό 73-54 για τον Ολυμπιακό.

Πλέον, την Πέμπτη (13/10, 22:00) τα κορίτσια μας θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα, για το δεύτερο ματς των προκριματικών. Με μόνο στόχο φυσικά, τη νίκη που θα φέρει πρόκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.