Το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα, με τους Πειραιώτες να θέλουν να μείνει στην ομάδα για χρόνια.

Ο Κώστας Σλούκας, εδώ και δύο χρόνια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μετά τα όσα πέτυχε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς ο Έλληνας γκαρντ ήρθε για να ηγηθεί στο λιμάνι.

Μάλιστα, ανέλαβε την… μετά-Σπανούλη εποχή και τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας αναλάβει με επιτυχία το επιθετικό κομμάτι, ενώ μαζί με τους συμπαίκτες του κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σλούκας είναι εκ των κορυφαίων γκαρντ στην Ευρώπη, ενώ πέρυσι είχε και καλούς αριθμούς, όντας κομβικός. Έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, με τον Μπαρτζώκα να αναμένει από εκείνον φέτος τα υψηλά του στάνταρ. Την ίδια στιγμή, η Διοίκηση των «ερυθρόλευκων», οι κκ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ετοιμάζουν πρόταση για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου.

Δεν υπάρχει βιασύνη, αλλά καλή διάθεση για συνεργασία. Μετά τις συζητήσεις, όπως έγινε και με τους Παπανικολάου, Φαλ, Βεζένκοφ, κι ο Σλούκας θα ανανεώσει στον Θρύλο. Άλλωστε, ο Έλληνας γκαρντ θα αποτελέσει φέτος τον δεύτερο αρχηγό, μετά τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς κρέμασε τα παπούτσια ο Πρίντεζης.