Ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει την αντικατάσταση του προπονητή, για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών, με τον Λορέντζο Μικέλι να αποτελεί πρώτο στόχο.

Ο Ολυμπιακός, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, έχει ξεκινήσει τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα, σχετικά με το βόλεϊ Γυναικών.

Στόχος για την ομάδα μας είναι να επιστρέψει δυνατότερη και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή. Όπως όλα δείχνουν, ο Κάρλο Παρίζι θα αποτελέσει παρελθόν, αν και ο ίδιος προσπάθησε με ό,τι μπορούσε να παρουσιάσει την ομάδα στην καλύτερη εικόνα της, όμως φορτώνεται εν τέλει την απώλεια του τίτλου.

Πρώτο φαβορί για την θέση στον πάγκο είναι ο Ιταλός Λορέντζο Μικέλι. Πρόκειται για ένα πολύ «δυνατό» όνομα, έχοντας προπονήσει κατά σειρά τις Robur Tiboni Ulbino, Marche, πριν κάνει το μεγάλο άλμα, αναλαμβάνοντας τις πολύ επιτυχημένες, Πάντοβα, Μπέργκαμο και Μόντενα. Μάλιστα, με την Μπέργκαμο, ο Ιταλός κόουτς κατέκτησε δύο σερί Τσάμπιονς Λιγκ, τις χρονιές 2009 και 2010, ενώ έχει βρεθεί τόσο στην Τουρκία όσο και στην Πολωνία.

Βέβαια, μια τέτοια περίπτωση έχει και τις δυσκολίες της, καθώς μιλάμε για ένα μεγάλο όνομα που θα έχει κι άλλες προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα. Όμως, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να τον φέρει στο «λιμάνι», για να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν και των επιτυχιών.