Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, καθώς βρέθηκε σε πολύ κακή επιθετικά μέρα, αλλά γενικότερα παρουσίασε ένα πρόσωπο που απείχε πολύ από τον καλό εαυτό του.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε επί του Παναθηναϊκού, με την ήττα να μην αποφεύγεται σε ματς που έγινε στο Ρέντη. Το σκορ σίγουρα δεν αφήνει περιθώρια για πολλά, 0-3 επί του αιώνιου αντιπάλου.

Η ομάδα του Μιτσέλι δεν ήταν ο εαυτός της στο τάραφλεξ. Νευρικότητα, κούραση αλλά και τρομερή αστοχία, έφεραν αυτό το κάκιστο αποτέλεσμα. Και δεν είναι μονάχα το βαρύ σκορ, αλλά κυρίως το ότι δεν έπαιξε… βόλεϊ σε κανένα σημείο του αγώνα.

Σίγουρα, το ταξίδι στην Τσεχία επηρέασε τις παίκτριες ως προς την κούραση, όμως αυτό δεν αποτελεί από μόνο του δικαιολογία για μια τέτοια βαρύτατη ήττα. Θα πρέπει να δουλέψουν όλοι περισσότερο.

Επιπλέον, ομολογουμένως αυτή η απώλεια δεν σημαίνει κάτι… χειροπιαστό. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Εάν η ομάδα βρεθεί έτοιμη σε εκείνο το σημείο, τότε θα πανηγυρίσει τίτλο. Όμως, χρειάζεται σοβαρότητα, βελτίωση και πολλή δουλειά ώστε να επιτευχθούν αυτά!