Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ απαθανάτισε στιγμές από αυτήν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, στο ματς των… αήττητων. Σήμερα αναγκαστικά μια από τις δυο ομάδες θα γνωρίσει την ήττα, με την αναμέτρηση να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο των Ισπανών. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βλέπει το απουσιολόγιο της ομάδας του να είναι κενό.

Λι: Γιατί δεν έπαιξε κόντρα στην Μπάγερν
Λι: Γιατί δεν έπαιξε κόντρα στην Μπάγερν

Από την άλλη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δε θα έχει στη διάθεση του, τους Σανλί και Αμπρίνες. Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί στο «Palau Blaugrana» και η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 22:00.

Η Πειραιώτικη ΚΑΕ απαθανάτισε σε βίντεο ορισμένες στιγμές από την προπόνηση της ομάδας….

Δείτε το βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.