Η Εβίνα Σταμάτη θέλει να συνεχίσει να σηκώνει κούπες και ο Ολυμπιακός είναι το λιμάνι της καρδιάς της γι'αυτό δένει οριστικά εδώ!

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει στη σύνθεσή του μια εμβληματική προσωπικότητα και αυτή δεν είναι άλλη από την Εβίνα Σταμάτη.
Η Ελληνίδα παίκτρια είναι ταυτισμένη με την ύπαρξη του τμήματος. Έχει γευτεί εδώ όλα τα συναισθήματα. Τη χαρά, τη λύπη, τον προβληματισμό, όλα. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα συνεχίσει να παίζει. Μέχρι κι εμείς το αναρωτηθήκαμε.
Το thrylos24 σας διαβεβαιώνει ότι η σημαία θα είναι και πάλι στον ιστό της μέχρι όποτε το αποφασίσει εκείνη. Η αρχηγός δεν μπλέκει σε σενάρια αποχώρησης. Είναι η προσωπικότητα που θέλει στα αποδυτήρια του ο Ολυμπιακός και θα συνεχίσει να είναι.
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό του και η Σταμάτη δε σκόπευε να λείπει από την νέα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα σεζόν…

Αναστάσης Κατσαβός

Ονομάζομαι Αναστάσης Κατσαβός, είμαι γεννημένος το 1987, το πρώτο επάγγελμα είναι μουσικός και η δημοσιογραφία ήρθε στη ζωή μου στις πιο δύσκολες προσωπικές και οικογενειακές συνθήκες!

Η αγάπη μου για το μπάσκετ και πιο ειδικά για το μπάσκετ γυναικών με έκανε να ξεκινήσω να γράφω και να αποτυπώνω τις σκέψεις μου έστω και ανώριμα.

Το όνειρο μου ήταν να μιλήσω με τους πρωταγωνιστές και για πρωταγωνίστριες δηλαδή τους αθλητές και αθλήτριες και τους προπονητές και προπονήτριες και η δημοσιογραφία με έκανε να βρεθώ κοντά σε σημαντικές προσωπικότητες του κορυφαίου αθλήματος!

Η πρώτη μου ερασιτεχνική στέγη ήταν το ερυθρόλευκο μπλογκ red pointguard, ενώ η πρώτη μου επαγγελματική ήταν το overfm.gr και το ebasket.gr ταυτόχρονα.

Ωστόσο θεωρώ ύψιστη τιμή την ένταξη μου στο thrylos24, όπου κύριο μέλημα είναι η ερυθρόλευκη ενημέρωση!

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι επίσης και σε ένα από τα κορυφαία αμιγώς μπασκετικά σάιτ, το superbasket.gr, όπου η επικαιρότητα αποκτά σάρκα και οστά με μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24