Παρά την ανακοίνωση που εξέδωσε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για τους τους Σλοβάκους διαιτητές, η ΕΠΟ ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι παρανόμησε.

Παρά τις εξηγήσεις που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ σχετικά με τον ορισμό των Σλοβάκων διαιτητών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η αρμόδια αρχή απέτυχε παταγωδώς να δικαιολογήσει τον λόγο για τον οποίον κλήθηκαν να σφυρίξουν αυτή τη σημαντική αναμέτρηση τόσο άπειροι άνθρωποι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΚΕΔ (που το μόνο που κάνει είναι να φέρνει στην Ελλάδα διαιτητές που «σφάζουν» τον Ολυμπιακό και ευνοούν όλους τους υπόλοιπους) οι μόνες ομοσπονδίες που δέχτηκαν να στείλουν διαιτητές στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς και σε αυτόν του Άρη με τον ΠΑΟΚ ήταν αυτές της Σλοβακίας και της Δανίας.

«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»
«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»

Ωστόσο, αυτό που δεν μας εξήγησαν είναι τον λόγο για τον οποίον δεν ορίστηκαν οι πιο έμπειροι Δανοί στο πιο σημαντικό ματς που ήταν αυτό του Θρύλου, που δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στο VAR μπόρεσε να βρεθεί ένας δικός τους άνθρωπος, ο ανιψιός του Λούμπος Μίχελ, Κριστιάν, κάτι που ο Ολυμπιακός δε θα το αφήσει να περάσει έτσι καθώς πλέον η «εγκληματική οργάνωση» έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24