Όπως όλα δείχνουν, ο Τόμας Γουόκαπ αναμένεται να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», με τη συμφωνία να έχει χρονική διάρκεια δύο συν ένα χρόνο!

Ο Ολυμπιακός, εδώ και αρκετό καιρό, κάνει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ και τον παρακολουθούσαν οι άνθρωποι του Θρύλου είναι ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο ίδιος αγωνίζεται την τελευταία τριετία στην Ευρώπη, με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Αναδείχθηκε από τον Γιασικεβίσιους, ενώ φέτος έκανε μια αρκετά καλή σεζόν. Ο Θρύλος μάλιστα, κινήθηκε αστραπιαία και μεθοδικά, «κλέβοντάς» τον ουσιαστικά από τα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι.

Η συμφωνία είναι δεδομένη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, το συμβόλαιο θα είναι χρονικής διάρκειας 2+1 χρόνων!

Οι απολαβές του για τη διετία θα φτάσουν το 1.4 εκατ. δολάρια.  Με τον Ολυμπιακό να προσθέτει ένα πολύ σημαντικό όπλο, με εικόνες στην Ευρωλίγκα.

Οι ανακοινώσεις και οι τυπικές λεπτομέρειες θα πραγματοποιηθούν με το τέλος των υποχρεώσεων του παίκτη. Ομοίως με τον Γουόκαπ, κλεισμένος θεωρείται και ο γίγαντας, Μουσταφά Φολ, της Βιλερμπάν.