Ακόμα ένα φιλικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποιήθηκε, το οποίο θα γίνει κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στην Πολωνία. Βασικά, το ανακοίνωσε επίσημα η Πογκόν Στζέτσιν, η οποία έκανε γνωστό σε όλους το καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Σύμφωνα με τους Πολωνούς, στις 28 Ιουνίου θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση […]

Ακόμα ένα φιλικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποιήθηκε, το οποίο θα γίνει κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στην Πολωνία. Βασικά, το ανακοίνωσε επίσημα η Πογκόν Στζέτσιν, η οποία έκανε γνωστό σε όλους το καλοκαιρινό της πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, στις 28 Ιουνίου θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Γκνιέβινο, στην περιφέρεια του Γκτάνσκ. Η ομάδα του Μαρτίνς θα βρίσκεται εκεί από τις 24 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δώσουν αρκετά φιλικά, ώστε να χτιστεί ο νέος Θρύλος και να είναι η ομάδα μας έτοιμη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.