Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Γλυφάδα και πέτυχε τη 14η νίκη του σε 14 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γλυφάδα δεν δυκολεύτηκε καθόλου και συνέχισε το αήττητο σερί του, κάνοντας το «14 στα 14» μετά την επικράτηση με 21-4 στο Παπαστράτειο. Με κυριαρχική εμφάνιση τόσο σε άμυνα αλλά και επίθεση, οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με το απόλυτο των νικών (14/14) και βαθμών με 42. Κορυφαίοι της αναμέτρησης οι Φουντούλης και Γενηδουνιάς που σκόραραν από πέντε τέρματα.

Τώρα η προσοχή των Πειραιωτών στρέφετι την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (6/12, 19:00), υποδεχόμενος την Προ Ρέκο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει ξανά  από το Μάρτιο, λόγω της τρίμηνης διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 7-0, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 5, Γούβης 1, Δερβίσης, Αλαφραγκής 2, Δήμου 2, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Λεδάκης, Μαυράκης, Μπόμπος, Μιγιούσκοβιτς 2, Ίλιτς, Πριμηκύριος, Πούρος 2, Αλ. Ηλιόπουλος, Κούκουνας, Ν. Ηλιόπουλος, Μίγκλης