Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ποστάρισμα της στα social media μας ενημέρωσε για την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ενόψει Κάραμπαχ.

Άλλο ένα παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ πλησιάζει, με τον Θρύλο να ταξιδεύει αύριο στο Αζερμπαϊτζάν για να αντιμετωπίσει την Κάραμπαχ. Στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παλέψει όπως όλα δείχνουν για την τρίτη θέση με τη Ναντ.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρωινή προπόνηση στο Ρέντη και η ΠΑΕ φρόντισε μέσω των social media να μας ενημερώσει. Σήμερα είναι και η τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα, καθώς αύριο είναι το ταξίδι.

«Μαρινάκης εκτός… Φόρεστ» – Γιατί αποχωρεί τώρα – Πώς συνδέεται ο Ολυμπιακός;
«Μαρινάκης εκτός… Φόρεστ» – Γιατί αποχωρεί τώρα – Πώς συνδέεται ο Ολυμπιακός;

Δείτε το ποστάρισμα της ΠΑΕ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24