Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για το… επόμενο βήμα ο Έξαρχος – Τον… έχει από κοντά ο Μεντιλίμπαρ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τον 20χρονο τερματοφύλακα Έξαρχο για τρίτη επιλογή στο Champions League, πίσω από Τζολάκη και Πασχαλάκη.
Ο Ολυμπιακός προπονεί αυτές τις ημέρες με την πρώτη ομάδα τον νεαρό πορτιέρε Αλέξανδρο Έξαρχο. Ο 20χρονος γκολκίπερ θεωρείται το φαβορί για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ως τρίτος τερματοφύλακας για το Champions League, δίπλα στον βασικό Κωνσταντή Τζολάκη και τον έμπειρο Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
Ο Έξαρχος, που ξεχωρίζει με το ύψος του (1.93) και τα σωματικά του προσόντα, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στις τελευταίες προπονήσεις.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον παρακολουθεί στενά, θέλοντας να τσεκάρει την ετοιμότητά του και να τον βάλει σταδιακά στο πλάνο. Παράλληλα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αγριογιάννης, δουλεύει καθημερινά μαζί του. Βελτιώνοντας την τεχνική του κατάρτιση και προετοιμάζοντάς τον για το μεγάλο βήμα.
Η προοπτική συμμετοχής του στη λίστα του Champions League δεν σημαίνει -και δε γίνεται- άμεσα χρόνο συμμετοχής! Αλλά αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία εμπειριών.
Ο Θρύλος μας θέλει να επενδύσει σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο βάθος στο ρόστερ του και διασφαλίζοντας ότι θα έχει αξιόπιστες λύσεις κάτω από τα δοκάρια στο μέλλον.
Ο Έξαρχος δείχνει έτοιμος…
Οι εμφανίσεις του στις μικρές κατηγορίες είχαν ήδη κινήσει το ενδιαφέρον, ενώ τώρα καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε κορυφαίο επίπεδο. Το γεγονός ότι μπαίνει σε ένα περιβάλλον γεμάτο απαιτήσεις, με συμπαίκτες έμπειρους και με ευρωπαϊκή εμπειρία, αποτελεί το καλύτερο «σχολείο» για τον ίδιο.