Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός, με κορυφαίες τις Πλευρίτου και Τριχά.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός. Με κορυφαίες τις Πλευρίτου και Τριχά, με τέσσερα γκολ η κάθε μία, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν εύκολα με 20-8 του Εθνικού στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 19ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «19 στα 19».

Την Παρασκευή (3/4), τα κορίτσια του Θρύλου θα αγωνιστούν στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Λάρισα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (4/4).

Για το «19 στα 19» ο Ολυμπιακός
Για το «19 στα 19» ο Ολυμπιακός

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 4-0, με γκολ της Πλευρίτου (1:05). Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν με 8-1, με σκόρερ την Κουρέτα στην παίκτρια παραπάνω (3:28), με την Τορνάρου (0:18) να διαμορφώνει το 10-3 του ημιχρόνου. Ανάλογη η εικόνα και στην τρίτη περίοδο, με την Πλευρίτου να ανεβάζει τη διαφορά στο +9 (14-5), με γκολ στην κόντρα (3:38). Ο Θρύλος, σκόρερ την Νίνου (0:18), ολοκλήρωσε το τρίτο οκτάλεπτο με «αέρα» εννιά τερμάτων (16-7). Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, με γκολ της Αντριους (3:56), ο Ολυμπιακός «ανέβηκε» στο +11 (19-8), ενώ έφτασε στο τελικό 20-8, με την Τορνάρου στην παίκτρια παραπάνω (2:36).

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 6-3, 6-4, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ντόσκας): Σταματοπούλου, Κλεισούρα, Κουρέτα 2, Σάντα 2, Τριχα 4, Αντριους 2, Σιούτη 2, Κουρτίδου, Νίνου 2, Πλευριτου 4, Τορνάρου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Φαν Ντεν Ντόμπελστιν, Διρχαλίδου, Λαναρά

Εθνικός: Τζούρκα 1, Καραγιάννη, Γαλανοπούλου 1, Οικονόμου, Μαμόγλου, Τσιμάρα 2, Χατζηκυριακάκη, Μπέτα 2, Σταυρίδου, Κανετίδου, Τσιούγκρη 2, Κοντογιάννη, Μπεκρή, Μούζη, Σπανδωνίδου

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.