Ο Αϊζάια Κάνααν είχε μια εκπληκτική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη και τη νίκη του Ολυμπιακού για την Basket League.

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Δευτέρας, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ -όπως μας έχει συνηθίσει-, παίρνοντας τη νίκη επί του Άρη για την Basket League. Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, κάνοντας το 3/3, επικρατώντας με 83-66 των «κιτρινόμαυρων». Με αυτόν τον τρόπο, το φετινό σερί φτάνει στις 9 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην αναμέτρηση είδαμε τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και τον Τζόελ Μπολομπόι να κυριαρχούν, όμως το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του έως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Είχε σε 21:33 λεπτά συμμετοχής, 14 πόντους, με 4/7 τρίποντα, ενώ είχε 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, αλλά και δύο λάθη.

Σίγουρα, ο ίδιος προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας, όπως είναι εκείνη του Πειραιά. Όμως, η χτεσινή αναμέτρηση ήταν η απαρχή των καλών εμφανίσεων για εκείνον. Αποκτά την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.