Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την Τετάρτη 8/2 την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Εφές για τη Euroleague και έχει λόγους να χαμογελά.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πει «ΌΛΑ ΚΑΛΆ» μετά από καιρό! Έγινε μια σοβαρή προπόνηση με άπαντες παρόντες. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, τόσο ενόψει Εφές, όσο και ενόψει Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υποφέρει τον τελευταίο καιρό. Μια ο κορωονοϊός, μια οι αμυγδαλίτιδες, δεν τον έχουν αφήσει να πάρει ανάσα τον τελευταίο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον όλες οι επιλογές είναι στα χέρια του κόουτς Μπαρτζώκα. Μπορεί πλέον να διαλέξει αν θα έχει το Μιχάλη Λούντζη στη 12αδα ή τον Έισι.

Το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι την τακτική του προπονητή μέσα στον αγώνα. Σίγουρα οι Ζαν Σαρλ και Έισι μπορούν καλύψουν κάποια λεπτά  στα φόργουορντ. Επίσης σίγουρα το ροτέισον πρέπει να ανοίξει για να είναι όλοι ικανοποιημένοι ενόψει Κυπέλλου. Ωστόσο για να μην κάνουμε τους προπονητές του πληκτρολογίου, είναι ανάγκη να τονιστεί ότι ο Μπαρτζώκας είναι ο μόνος που επιλέγει ποιος θα παίξει.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες μάχες μπροστά και ευτυχώς όλα του τα όπλα θα είναι διαθέσιμα!