Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Κώστα Αντετοκούνμπο για 4 χρόνια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με την περίπτωση όμως να έ3χει πολύ δρόμο ακόμα...

Ο Ολυμπιακός δεν εξετάζει μόνο το παρών, αλλά και το μέλλον. Μέσα στο μέλλον λοιπόν έχει κυκλώσει με έντονους κύκλους το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο 23χρονος Έλληνας Center, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Το όνομα του έχει μπει στη λίστα μας, εδώ και περίπου ένα μήνα. Ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει και τώρα, αλλά σίγουρα μπορεί πολύ περισσότερα στο μέλλον. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός όμως δεν έχει μόνο στο προφορικό επίπεδο. Το έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Του έκανε και επίσημη πρόταση για 4ετούς διάρκεια. Πιο συγκεκριμένα 2+2 χρόνια συμβόλαιο. Τα χρήματα που του προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έπαιρνε στους Λός Άντζελες Λέικερς.

Μία περίπτωση που το τονίζουμε ότι δεν είναι εύκολη, θέλει υπομονή και σίγουρα να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής…