Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Θανάσης Ανδρούτσος επέστρεψαν στις προπονήσεις, όπως και ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Οι προπονήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός καθημερινά, συνεχίζονται στο Ρέντη. Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει η ομάδα μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στην Αυστρία.

Εκεί θα δώσει και τα πρώτα του φιλικά ματς η ομάδα μας. Όμως, προτού συμβεί αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους τρεις Έλληνες να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Θανάσης Ανδρούτσος ενσωματώθηκαν. Όπως επίσης ενσωματώθηκε και ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Όλοι είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ είχαν άδεια, καθώς αυτή έληξε. Πλέον, θα πρέπει να μπουν κι αυτοί στο πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που συνέβη σήμερα.

Πλέον, για να ολοκληρωθεί το παζλ, μένουν οι Σισέ, Ντρέγκερ, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ένας εξ αυτών ο Πιέρ Κουντέ, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Από εκεί κι έπειτα, ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας μας, Πέδρο Μαρτίνς, αποφάσισε να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ο λόγος είναι πως έμεινε αρκετά ευχαριστημένος με την παρουσία των παικτών του, όπως επίσης και λόγω των συνθηκών του καιρού, λόγω καύσωνα.