Ο Αλβάρο Γκονζάλες είναι ένας παίκτης ο οποίος έπεσε το όνομά του στο τραπέζι των «ερυθρολεύκων». Ενδιαφέρουσα περίπτωση και σίγουρα εξετάζεται...

Ο Ολυμπιακός μέσα σε όλα εξετάζει και κεντρικό αμυντικό. Θέλει έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά ώστε να δέσει το κέντρο της άμυνάς του. Ένας τέτοιος είναι και ο Αλβάρο Γκονζάλες που προτάθηκε και δείχνει ενδιαφέρουσα η περίπτωσή του.

Ο Αλβάρο Γκονζάλες, έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ως μία πολύ σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ, ώστε να αναβαθμιστεί η άμυνα της ομάδας.

Ο Αλβαρο Γκονζάλες αποτελεί ποδοσφαιριστή με πολύ σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ξεκίνησε την πορεία του στη Ράσινγκ Σανταντέρ (38 ματς, 1 γκολ), τον αγόρασε η Σαραγόσα (76 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), συνέχισε στην Εσπανιόλ (82 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), έκανε σπουδαία καριέρα στη Βιγιαρεάλ (111 ματς, 2 γκολ, 6 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2019 η Μαρσέιγ πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Βελοντρόμ (75 ματς, 3 γκοκ, 3 ασίστ).

Σε ολόκληρη την καριέρα του ο Αλβαρο Γκονζάλες έχει αγωνιστεί σε 232 παιχνίδια στη La Liga και 58 στη Ligue 1, ενώ έχει συμμετοχές σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με πολύ σημαντική παρουσία.