Ολυμπιακός: Εκτός έδρας αποστολή με την Βουλιαγμένη!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός στο τμήμα πόλο Γυναικών επιστρέφει στο πρωτάθλημα, με εκτός έδρας «αποστολή», αφού θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης.
Μετά τη σπουδαία νίκη (10-3) επί της Ρόμα στο Παπαστράτειο, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός στο τμήμα πόλο Γυναικών επιστρέφει στο πρωτάθλημα, με εκτός έδρας «αποστολή».
Την Κυριακή (1/12) το μεσημέρι, στις 15:00 (ΕΡΤ 2), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και το «επτά στα επτά».
Latest News
Μπαρτζώκας: Ποια η αναφορά του για το περιστατικό στο Ντουμπάι
Το απίστευτο με τον διαιτητή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!
Χιμένεθ: «Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος – Μυαλό, καρδιά και ένταση με τον ΠΑΟΚ»
Ονιεμαέτσι: Το ταλέντο υπάρχει, η λεπτομέρεια κρίνει
Ολυμπιακός: Όταν παίζει έτσι, δεν τον σταματά κανείς
Με την πλάτη στον τοίχο ο Λανουά: Τι θα κρίνει το μέλλον του Γάλλου αρχιδιαιτητή
Ολυμπιακός – Ηλυσιακός: Να ξεπεράσει το εμπόδιο
Ιωνία – Ολυμπιακός: Να παίξει μπάσκετ και να κερδίσει!
READ MORE