Ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα βγει στην αγορά με σκοπό να ψάξει δυάρι. Με σκοπό να αντικαταστήσει τον Κάνααν...

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έφερε στον Πειραιά τον Κάνααν ώστε να αντικαταστήσει τον Τάιλερ Ντόρσει. Μάλιστα από τότε υπήρχαν πολλοί ενδοιασμοί για τον αν ο παίκτης είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Τελείως άλλα χαρακτηριστικά με τον Τάιλερ και πιο μικρός σε ύψος. Μάλιστα το ύψος του είναι ένα από τα θέματά του διότι δύσκολα μαρκάρει παίκτες με μεγαλύτερο από εκείνον.

Ήρθε, είδε και δεν έχει ακουμπήσει μέχρι τώρα με τα περιθώρια να στενεύουν. Ειδικά στο Τελ Αβίβ (δημόσια κανείς δεν θα το πει…), ο Κάνααν είναι από τους βασικούς λόγους της ήττας του Ολυμπιακού. Πως; Μα φυσικά με το ότι ενώ στην 4η περίοδο είμασταν μπροστά με +10 κάνει ένα ανόητο αντιαθλητικό φάουλ (το 2ο από εκείνον στο παιχνίδι που σήμαινε και αποβολή για τον ίδιο…) και η διαφορά έφτασε στους 5. Ε, δεν θέλει και πολύ μετά η ομάδα να επηρεαστεί, ενώ μην ξεχνάμε έπαιζε εκτός έδρας.

Ολυμπιακός: Δύσκολα θα παραμείνει ο Κάνααν, θα βγει στην αγορά για «2άρι» ο Θρύλος!
Ολυμπιακός: Δύσκολα θα παραμείνει ο Κάνααν, θα βγει στην αγορά για «2άρι» ο Θρύλος!

Η ήττα βέβαια ήτα και το κερασάκι στην τούρτα για εκείνον με τα σύννεφα σκιάς για τον ίδιο να είναι πολλά πλέον και η παραμονή του φαντάζει πολύ δύσκολη. Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό μέσω κύκλων γύρω από το παίκτη, υπάρχει και ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο τον κρατάει πολύ πίσω ψυχολογικά.

Άλλωστε ξέρουμε όλοι πως αν δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχολογία, δεν θα μπορείς να ανταποδόσεις τα αναμενόμενα. Με λίγα λόγια; Ίσως και αυτό το προσωπικό πρόβλημα που έχει (το οποίο το γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους ας μείνει στον αέρα…), να μην του επιτρέπει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον να αποδώσει και να καλύψει και τις προσδοκίες οι οποίες υπήρχαν όταν αποκτήθηκε.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα, αλλά ο Κάνααν δύσκολα θα συνεχίσει στο Πειραιά με τονcoach Μπαρτζώκα να είναι αναγκασμένος να βγει στην αγορά και να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βάση και στο τι εποχή είμαστε φυσικά μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο ΣΕΦ (pic)
Συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο ΣΕΦ (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24