Ολυμπιακός: Διπλό… comeback από Ζέλσον και Ορτέγκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για Άρη με δύο… επιστροφές που φέρνουν χαμόγελα! Ζέλσον και Ορτέγκα ανεβαίνουν και μπαίνουν δυνατά στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με ανεβασμένη ψυχολογία την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική της Super League, έχοντας δύο σημαντικά νέα που φέρνουν αισιοδοξία στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Οι Ζέλσον Μαρτίνς και Φραντσίσκο Ορτέγκα ανεβάζουν ρυθμούς και δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση. Βάζοντας ξανά… δύσκολα στον προπονητή τους για την τελική επιλογή ενδεκάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, έδειξαν διάθεση και θέληση, με το ιατρικό τιμ να δίνει θετικά σημάδια ενόψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.
Η άνετη νίκη με 5-0 επί του Βόλου και το τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το ηθικό στο Ρέντη. Ο Μεντιλίμπαρ βλέπει τους παίκτες του να δουλεύουν με ένταση και συγκέντρωση. Γνωρίζοντας πως οι συνεχόμενες επιτυχίες θα είναι «κλειδί» για τη διατήρηση της δυναμικής του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο βασικός στόχος, βέβαια, παραμένει η απόλυτη ετοιμότητα ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού παιχνιδιού με την PSV (Τρίτη 4 Νοεμβρίου). Όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.
Ο Ζέλσον δίνει ταχύτητα και κάθετο παιχνίδι, ενώ ο Ορτέγκα δυναμώνει την αριστερή πλευρά. Οι επιστροφές τους, συνδυασμένες με τη φόρμα των υπολοίπων, κάνουν τον Μεντιλίμπαρ να χαμογελά. Και τον Ολυμπιακό να δείχνει πιο πλήρης από ποτέ.