Ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να έριξε το μπάτζετ έλεο της πανδημίας, αλλά από την νέα χρονιά ετοιμάζει δυνατές κινήσεις. Ετοιμάζει κινήσεις που θα τον κρατήσουν στη κορυφή για χρόνια...

Όσοι νόμιζαν ότι με μία χρονιά ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεγραφεί είναι γελασμένος. Ακόμα και φέτος όμως με τη κατάσταση όπως είναι η ομάδα διαπρέπει όσο μπορεί. Σίγουρα αν είχε αγωνιστικό ρυθμό στις εγχώριες διοργανώσεις μία Ευρωπαϊκή κούπα θα ήταν δεδομένη.

Ο Ολυμπιακός στο τμήμα Πόλο ετοιμάζει διπλό χτύπημα. Ετοιμάζει δυνατό χτύπημα με Φουντούλη και Βλαχόπουλο. Δύο κινήσεις που ανεβάζουν αυτόματα επίπεδο και πάλι την ομάδα.

Ο Θοδωρής Βλάχος θα δει από την ερχόμενη περίοδο μία ομάδα η οποία θα ξανά έχει στη σύνθεσή της και πάλι πρωτοκλασάτους παίκτες, Έλληνες κυρίως, αλλά και ξένους οι οποίοι θα είναι πρωταγωνιστές.

Ετοιμάζονται σπουδαίες κινήσεις και στο Πόλο Γυναικών. Εκεί φέτος παρά το ότι αγωνιζόμαστε μόνο με Ελληνίδες αθλήτριες είμαστε στο Final -4 της Euroleague. Σκεφτείτε να μην υπήρχε εν ολίγοις η Πανδημία στη μέση έτσι;

Υπομονή και αυτό που έρχεται θα ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο το κόσμο της ομάδας…