Ολυμπιακός: Διπλή… προπόνηση θα γίνει σήμερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλή προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία, με τους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ να ανεβάζουν ρυθμούς.
Διπλή προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία, με τους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αρχίζουν ουσιαστικά τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, χτίζοντας τόσο τις μεταξύ τους σχέσεις όσο και αφομοιώνοντας τον τρόπο με τον οποίον θέλει ο Βάσκος προπονητής να παρατάσσονται και να αγωνίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Εχθές, Τετάρτη 16 Ιουλίου, οι Πειραιώτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο ξενοδοχείο, έχει όπου έκαναν χαλαρή γυμναστική για να βάλουν το σώμα τους σε διαδικασία προπόνησης και πλέον από εδώ και στο εξής θα βάλουν μπρος στις μηχανές τους, καθώς ακολουθούν σιγά σιγά τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί και άπαντες θα θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται όσο πιο μπροστά γίνεται στις επιλογές του κόουτς του δαφνοστεφανωμένου εφήβου.