Ολυμπιακός: Σειρά φιλικών αναμετρήσεων για τα τμήματα της ακαδημίας του Θρύλου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους τα τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού Κ19 και Κ17 έδωσαν φιλικά ματς Παρασκευή και Σάββατο.

Οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι πέρα από το τεστ με τον Ακράτητο την Παρασκευή, αντιμετώπισαν και το Κερατσίνι το Σάββατο στο γήπεδο του Φωστήρα και νίκησαν με 4-0.

Στην Πορτογαλία ο Γιάννης Μανιάτης με την UEFA!
Στην Πορτογαλία ο Γιάννης Μανιάτης με την UEFA!

Τα γκολ έβαλαν οι Αρσενίδης (2), Κουτσογούλας και Μουζακίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αρσενίδης, Ρέτσος, Πρεκατές, Χρήστου, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Τίτος, Παπακανέλλος, Σαββάκης, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γατόπουλος, Σταυρόπουλος, Προκοπίου, Πατήρας, Δρόσος, Μαρκοσιάν.

Δύο νίκες για τους Έφηβους

Επίσης δύο φιλικά ματς έδωσε και η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, Παρασκευή και Σάββατο. Την πρώτη ημέρα αντιμετώπισε την ΑΕΚ Λάρνακας από την Κύπρο και νίκησε με 6-0.

Σκόρερ των «ερυθρόλευκων» ήταν οι Κωστούλας (2), Δαμάριος, Σούφκα, Πλις και Λίγδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δ. Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Σκουρόπουλος, Δρίκος, Πλειώνης, Φίλης, Πλις, Τουφάκης, Δαμάριος, Δαρβιρας, Διονυσιου, Σούφκα, ενώ έπαιξαν και οι Κουτσόπουλος, Παναγάκος, Παυλάκης, Αλαφάκης, Στάντζος, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Λίγδας, Κωστούλας, Κτενάς.

Τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο, οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Βάρης και νίκησαν με 3-1.

Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Κωστούλας, Λιατσικούρας, Κτενάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δ. Μαυρογενίδης): Μακρής, Κουτσόπουλος, Παυλάκης, Πλειώνης, Παναγάκος, Αλαφάκης, Στάντζος, Λιατσικούρας, Λίγδας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιοβανίδης, Σκουρόπουλος, Δρίκος, Φίλης, Πλις, Τουφάκης, Δαμάριος, Δαρβίρας, Κτενάς, Σούφκα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24