Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους το βράδυ της Δευτέρας (2/8) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καρασσαβίδη προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, οι αθλητές της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους το βράδυ της  Δευτέρας (2/8) στο Κλειστό Γυμναστήριο  Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους.

Ολυμπιακός: Καθημερινά Κάρτα Μέλους – Φιλάθλου!
Ολυμπιακός: Καθημερινά Κάρτα Μέλους – Φιλάθλου!

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, ήταν οι νεοαποκτηθέντες: Άνχελ Μοντόρο, Βούκασιν Ρακότσιγια, Μάρκο Μπούντιτς, Κώστας Κοτανίδης, Γιώργος Παπαβασίλης, Ταξιάρχης Θεολόγος και οι Πέτρος Κανδύλας, Νίκος Πασσίας, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Θοδωρής Δεληχρήστος, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Αλέξανδρος Κουκουλάς.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι νεοαποκτηθέντες, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Μπάμπης Δομπρής καθώς και οι  Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Μάρκο Τερλέτσκι

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24