Ο Ολυμπιακός έχει έναν λόγο να χαμογελάει με την επικείμενη επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου και πάλι στα παρκέ...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάθε λόγο να χαμογελάει με την επικείμενη επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου. Ένας παίκτης που έλειψε όσο τίποτα πέρυσι από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο Παπανικολάου είναι από τους παίκτες που λες… η ψυχή της ομάδας.

Ο «Παπ» είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ όπως φαίνεται θα προλάβει από την αρχή την προετοιμασία κανονικά της ομάδας. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός έχει κάθε λόγο για να χαμογελάει.

Πλέον έχει περάσει στο πάνθεον με εννέα σεζόν στο λιμάνι ενώ έχει συνυπογράψει την πρόσφατη ιστορία της ομάδας, ο «Παπ» αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του Ολυμπιακού.

Η επιρροή του στο παιχνίδι και τα αποτελέσματα των ερυθρόλευκων είναι τεράστια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι εφόσον τον έχει στη διάθεση του υγιή κι έτοιμο, τα χέρια του λύνονται σε μεγάλο βαθμό.

Στα 31 του χρόνια (31/7/1990), ο Κώστας Παπανικολάου ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη από τους Σπανούλη και Πρίντεζη και ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπό του τον επόμενο αρχηγό του, καθώς πέρα από την δεδομένη αξία του, ο χαρακτήρας και δυναμισμός τους ταυτίζονται απόλυτα με το DNA του συλλόγου.