Οι ερυθρόλευκοι ενισχύουν το ρόστερ της δεύτερης ομάδας τους με τον 22χρονο δεξιό μπακ-χαφ Άγγελο Αργυρίου.

Ο Ολυμπιακός προχωρά δυναμικά για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με την προσοχή του να εστιάζεται και στη δεύτερη ομάδα του, η οποία θα αγωνιστεί στην Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του 22χρονου δεξιού μπακ-χαφ Άγγελου Αργυρίου από τον Αστέρα Τρίπολης Β’. Με την ομάδα μας να προσθέτει ένα ταλαντούχο και έμπειρο παίκτη στο δυναμικό της.

Ο Αργυρίου ξεκίνησε την πορεία του στον Ολυμπιακό, αλλά το καλοκαίρι του 2024 μετακινήθηκε στον Ατρόμητο. Από εκεί πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα τους. Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό μέσω της Τρίπολης σηματοδοτεί μια ακόμα επένδυση στο μέλλον της δεύτερης ομάδας των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός B’: Ενισχύεται με Άγγελο Αργυρίου – Ποιος είναι ο νέος παίκτης;
Ολυμπιακός B’: Ενισχύεται με Άγγελο Αργυρίου – Ποιος είναι ο νέος παίκτης;

Η κίνηση αυτή δείχνει τη φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων» να ενισχύσουν την ομάδα νέων. Και ταυτόχρονα θέλουν να δημιουργήσουν έναν γερό κορμό που θα μπορεί να αποτελέσει σκαλοπάτι για την πρώτη ομάδα. Ο Άγγελος Αργυρίου φέρνει εμπειρία από τις συμμετοχές του τόσο στην Super League 2. Όσο φυσικά και από τις προπονήσεις του στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Η επιστροφή του στην ομάδα σηματοδοτεί ότι ο Ολυμπιακός δεν επενδύει μόνο σε έμπειρους παίκτες για την πρώτη ομάδα. Αλλά και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξελιχθούν και να ενισχύσουν το μέλλον του συλλόγου. Το 2025-26 αναμένεται να είναι μια χρονιά όπου η δεύτερη ομάδα θα παίξει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη ταλέντων. Όπως επίσης και στην προώθηση ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24