Ανακοίνωσε τη 12αδα του ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντουμπάι BC, για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντουμπάι BC στην 3η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στον ευρωπαϊκό θεσμό. Από την άλλη η «νεοφώτιστη» ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αντιμετωπίζει για πρώτη φορά φέτος τον Πειραϊκό Σύλλογο και γενικότερα την πρώτη ελληνική ομάδα στη διοργάνωση.

Γνωστή έγινε η 12αδα που θα παρατάξει στο ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεση του Φαλ, Γουόκαπ, Έβανς, Φουρνιέ και ΜακΚίσικ. Όπως καταλαβαίνει κανείς η ομάδα έχει αρκετές απουσίες ενόψει του σημερινού ματς. Ωστόσο, έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν έχει τέτοια θέματα και δε θέλει να στέκεται σε αυτές τις «δικαιολογίες».

Αινιγματικός Μασιούλις, ερωτηματικά για τον Φρανσίσκο
Αινιγματικός Μασιούλις, ερωτηματικά για τον Φρανσίσκο

Αναλυτικά η 12αδα των «ερυθρόλευκων»: Νιλικίνα, Γουόρντ, Λαρεντζάκης, Λι, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Νετζήπογλου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Αντετοκούνμπο, Χολ.

Η δωδεκάδα της Ντουμπάι BC: Ντάνγκουμπιτς, Μπέικον, Αμπάς, Πρέπελιτς, Μπέρτανς, Σανλί, Άντερσον, Καμπεγκέλε, Πετρούσεφ, Καμένιας, Ράιτ, Άντζουσιτς.

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.