Ολυμπιακός: Η Κ15 του Θρύλου ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Η ομάδα Παίδων του Θρύλου, παρότι ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, γνώρισε την ήττα με 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Οι «ερυθρόλευκοι», μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, όταν ο Μιχαηλίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαδημητρίου επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Χριστοδουλόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι κυρίαρχος και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με σημαντικότερες να είναι εκείνες του Κάπελα του Μιχαηλίδη και του Μουγγού.

Στο 73′ η ομάδα του Τάσου Πάντου «άγγιξε» το 1-1, όμως του φάουλ του Τρικαλιώτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Επόμενος αγώνας για την Κ15 του Ολυμπιακού, είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

ΑΕΚ (Φ. Παπαπαναγής): Μωυσίδης, Λιγάτος, Γεωργίου (Σαββίδης) Δελαπόρτας, Στούμπος, Μαρτόπουλος, Μάνος, Λάμπρου (Στεφανίδης) Παπαδημητρίου (Νίτσος) Φασφαλής (Αγκαλίου) Τσουραμάνης (Μανώλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Βριώνης (Μπάντης), Μπάνος, Νουχάι, Λάνα, Κάπελας, Κότσαλος (Μουγγός), Τρικαλιώτης, Καμάς (Ξανθόπουλος), Μιχαηλίδης.