Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 19:45) αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αταλάντα, με σκοπό να πάρει μια νίκη και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα έχουν δύσκολη αποστολή. Έχουν να βγάλουν εις πέρας ακόμη έναν Ελληνοϊταλικό «πόλεμο». Το έχουν κάνει απέναντι στη Μίλαν, τώρα είναι η ώρα να την «πληρώσει» η Αταλάντα.

Ο Θρύλος, με την υποστήριξη του κόσμου του και ένα «Γ. Καραϊσκάκης» γεμάτο, κατά το 50%, θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την πρόκριση. Χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, ώστε να βρεθεί εκείνος στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σίγουρα, αν το πετύχει ο Θρύλος μιλάμε για μία υπέρβαση, καθώς η Ιταλική ομάδα βρίσκεται στην 25η θέση στο ranking της UEFA, με τον Ολυμπιακό να είναι 37ος, διαθέτοντας ρόστερ στο 1/3 της Αταλάντα (117.850.000 έναντι 380.000.000).

Οι «ερυθρόλευκοι» μαχητές του Πέδρο Μαρτίνς είναι πανέτοιμοι, διαβασμένοι και… κυρίως πεισμωμένοι να δώσουν το 110% τους για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο μας να δίνει κι εκείνος τη δική του μάχη από την εξέδρα.

Πρέπει η ομάδα να μπει στο χορτάρι από την αρχή συγκεντρωμένη, αποφασισμένη, με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, να πιέσει τον αντίπαλο και να τολμήσει, χωρίς να φοβηθεί την Αταλάντα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να έχουν στις στατικές φάσεις, εκεί όπου… πληρώθηκε η αδράνεια στο πρώτο ματς του Μπέργκαμο.

Διαιτητής τους αγώνα έχει οριστεί από την UEFA ο έμπειρος Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε.

Πέδρο Μαρτίνς τα έχει… 80!

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπληρώνει αισίως απόψε 80 αγώνες στον πάγκο. για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι 54 είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δείτε τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή για Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.