Ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, κάτι που θέλει να ολοκληρώσει εντός της βδομάδας.

Ο Ολυμπιακός… ηρέμησε από τον πονοκέφαλο στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, και πλέον μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πειραιώτες ομολογουμένως πόνταραν αρκετά στην παραμονή του Βούλγαρου φόργουορντ, ενώ πλέον κινούνται με άνεση για να βρουν τον συμπληρωματικό ψηλό. Προτεραιότητα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σέντερ αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο του Ολυμπιακού. Είναι θέμα χρόνου να ελευθερωθεί από τη Βιλερμπάν, όμως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα και τη Βαλένθια.

Με τις δύο αυτές ομάδες, ο Αντετοκούνμπο θα έχει σίγουρα καλύτερο ρόλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής, τουλάχιστον… στα χαρτιά. Εάν ο ίδιος κέρδιζε τον χρόνο του στον Θρύλο, θα ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κλείσει ο παίκτης εντός αυτής της βδομάδας, είτε με θετική είτε με αρνητική απάντηση. Αν ο ίδιος πει το πολυπόθητο «ΝΑΙ», τότε το ρόστερ του Θρύλου θα κλείσει.

Αν ο ίδιος απαντήσει αρνητικά, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί με άλλον τρόπο στην αγορά.

Έχει ήδη 6 ξένους, γι’ αυτό και ο παίκτης στους ψηλούς ήθελε να είναι Έλληνας. Σε αυτήν την περίπτωση, είτε θα αποκτηθεί Έλληνας (όπως ο Τσαλμπούρης), είτε 7ος ξένος, ο οποίος δε θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην Basket League.