Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη κούπα της φετινής σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup. Γλέντι στο παρκέ και το πρώτο τρόπαιο στον Πειραιά, ο στόχος για απόψε!

Ο Ολυμπιακός, μετά την άνετη επικράτηση επί του Προμηθέα Πάτρας, το βράδυ του Σαββάτου, αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΟ στον τελικό του Super Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι», πιστοί στο ραντεβού τους, αντιμετωπίζουν τους «αιώνιους εχθρούς», με φόντο την πρώτη κούπα της σεζόν για φέτος. Ο Θρύλος είναι διψασμένος για νίκες, επιτυχίες και τίτλους, κατακτώντας τα πάντα και φέτος! Πέρυσι γλέντησε τον Παναθηναϊκό, όχι μία, όχι δύο, αλλά ΕΠΤΑ φορές!

Χτες, έπαιξαν εντυπωσιακό μπάσκετ, είχαν όρεξη και δίκαια έφτασαν στην τελική επικράτηση. Ο ρυθμός καθ’ όλη τη διάρκεια δεν έπεσε, με τους παίκτες του Μπαρτζώκα να μην χαλαρώνουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Το εισιτήριο ήρθε, με την ομάδα του ΠΑΟ να είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Φυσικά, οι προσωπικότητες του Ολυμπιακού γουστάρουν τέτοια ματς. Πόσο δε μάλλον, όταν εκείνα κρίνουν τίτλους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει αυτό που έκανε πέρυσι στο Ηράκλειο. Να σκορπίσει τον αιώνιο αντίπαλο και να σηκώσει ακόμη ένα τρόπαιο. Σίγουρα, το ματς κρύβει τις δυσκολίες του, όπως κάθε ντέρμπι «αιωνίων». Όμως, οι Πειραιώτες είναι πολλά επίπεδα ψηλότερα από τους αντιπάλους τους.