Ο Ολυμπιακός, κατά το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε τέσσερις νεαρές αθλήτριες, κοιτάζοντας το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Τετάρτης, αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τις Αμαζόνες. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1, σε αυτήν τη συνάντηση, πραγματοποιώντας το δεύτερο ματς προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν. Να θυμίσουμε πως η πρώτη ήταν επί του Αιγάλεω (3-0).

Το ματς έγινε στο Κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Η Βίλμα Σάλας δεν αγωνίστηκε, με τον Σπύρο Σαραντίτη όμως να δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις νεαρές αθλήτριες να πάρουν συμμετοχή.

Ο λόγος για τις νεαρές Αντωνακάκη, Ζαφειρίου, Συριστατίδη και Χατζηγρηγορίου. Οι παίκτριες του Θρύλου έπαιξαν όμορφο βόλεϊ, κατακτώντας εύκολα τα δύο σετ, ενώ εν συνεχεία έκαναν το τελικό 3-1.

Σίγουρα πρόκειται για κίνηση που αφενός έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, το να δώσει ο προπονητής ευκαιρία στο νέο αίμα. Αφετέρου είναι απόφαση του συλλόγου να βγουν αθλητές από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού και τα τμήματα υποδομής. Κίνηση με… φόντο το μέλλον.