Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γλυφάδας με 22-5, στο Παπαστράτειο, δείτε φωτογραφίες...

Ολυμπιακός: Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά από διάστημα δύο εβδομάδων, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος επικράτησε εύκολα με 22-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς για την προκριματική φάση για τα πλέι οφ και έκανε το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ολυμπιακός ΠΑΝΤΟΥ: 10/10 σε τέσσερις μέρες για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!
Ολυμπιακός ΠΑΝΤΟΥ: 10/10 σε τέσσερις μέρες για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να αγωνιστούν από τις 20/4, γεγονός που τους στοίχισε στην πρώτη περίοδο, στην οποία δέχθηκαν τρία γκολ, όμως στη συνέχεια, βρήκαν ρυθμό, έπιασαν υψηλή απόδοση και κυριάρχησαν απόλυτα, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, με εξαιρετική άμυνα!

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.