Την απόκτηση του Λίντορ Πέσο ανακοίνωσε σήμερα, πριν από μόλις λίγη ώρα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όπως μπορείτε να διαβάσετε.

Την απόκτηση του Λίντορ Πέσο ανακοίνωσε σήμερα, πριν από μόλις λίγη ώρα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά και συγκεκριμένα παρακάτω.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λίντορ Πέσο. Ο διεθνής Ισραηλινός αριστερός ίντερ (ημ. γέννησης 16/10/2000, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Χάντμπολ: Αποχωρεί ο Κοτανίδης από τον Ολυμπιακό
Χάντμπολ: Αποχωρεί ο Κοτανίδης από τον Ολυμπιακό

Την περασμένη σεζόν, ο Λίντορ Πέσο αγωνίστηκε στη Χολόν, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του (2018-22), ενώ για πρώτη φορά, θα παίξει χάντμπολ εκτός της πατρίδας του. Ο 24χρονος αριστερός ίντερ είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ισραήλ.»

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24