Ολυμπιακός: Άλωσε ξανά τη Βουλιαγμένη και… έστειλε μήνυμα κυριαρχίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός πέτυχε νίκη–δήλωση μέσα στη Βουλιαγμένη, έκανε το 12/12 στο πρωτάθλημα και έδειξε ξανά πως δεν έχει αντίπαλο στη φετινή Water Polo League.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο γυναικείο πόλο και έφυγε από τον Λαιμό με ένα τεράστιο «διπλό». Επικράτησε χτες της Βουλιαγμένης με 12-10 σε ένα ματς υψηλής έντασης και ανταγωνισμού. Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν στο νερό αποφασισμένες να επιβάλουν ρυθμό και το κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά. Φυσικά, δείχνοντας ψυχραιμία και καθαρό μυαλό σε καίριες στιγμές.
Παρά τις σημαντικές απουσίες των Σάντα, Ελληνιάδη και Φαν Ντεν Ντόμπελστιν, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη δεν έχασε δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή της. Οι παίκτριες του Θρύλου έπαιξαν με πάθος στην άμυνα, βρήκαν λύσεις στην επίθεση όταν η πίεση ανέβηκε. Αλλά και διατήρησαν τον έλεγχο απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε μέχρι τέλους.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Θρύλος έκανε το εντυπωσιακό 12/12 στο πρωτάθλημα και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας πως ο δρόμος προς τον τίτλο περνά από τον Πειραιά. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το συνολικό αήττητο σερί της σεζόν, 17 νίκες σε 17 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η συνοχή της ομάδας, η σταθερότητα στο παιχνίδι της και η ικανότητα να αντιδρά σε κρίσιμα σημεία αποδεικνύουν πως ο φετινός Ολυμπιακός αποτελεί μια μηχανή παραγωγής νικών. Η δυναμική του συλλόγου ανεβαίνει συνεχώς, το ηθικό βρίσκεται στα ύψη και κάθε παιχνίδι μετατρέπεται σε νέα επίδειξη ισχύος.