Ο Ολυμπιακός «ζευγάρωσε» τις νίκες του απέναντι στην Αλμπάτρο Σιρακούσα, και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του EHF European Cup.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 απέναντι στην Αλμπάτρο Σιρακούσα, νικώντας ξανά την ιταλική ομάδα στην Ηλιούπολη, αυτή τη φορά με 38-25, και προκρίθηκε στη φάση των «32» του EHF European Cup.

Στη ρεβάνς των «64» του EHF European Cup, κόντρα στην πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Θρύλος ήταν και πάλι κυρίαρχος στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, αφού προηγήθηκε με 17-10 στο πρώτο ημίχρονο και ξέφυγε με 13 γκολ (37-24, 38-25) στο δεύτερο, φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη-πρόκριση στη φάση των «32».

Ολυμπιακός – Αλμπάτρο Σιρακούσα 38-25: Στους «32» ο Θρύλος
Ολυμπιακός – Αλμπάτρο Σιρακούσα 38-25: Στους «32» ο Θρύλος

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από δύο ημέρες (11/10), ως τυπικά φιλοξενούμενη στην Ηλιούπολη, η ομάδα του Ρικάρντο Τριλίνι επικράτησε με 34-28 της Αλμπατρο Σιρακούζα, στην πρώτη «μάχη» των «64» του θεσμού.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και στο 6:18, με ωραίο γκολ του Μπάρος, προηγήθηκε με 5-2. Οι Ιταλοί πλησίασαν σε 7-6, αλλά η «απάντηση» των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν άμεση, με τον Σλίσκοβιτς να σκοράρει δύο τέρματα (15:25, 17:16), για το 10-6. Στο 22:26, ο Μιχαηλίδης έδωσε «αέρα» +5 (12-7) στους «ερυθρόλευκους», ενώ με τη συμπλήρωση 28 λεπτών, ο Τσαναξίδης «έγραψε» το +7 (16-9). Ο Κρέσιτς «βρήκε» και αυτός δίχτυα, στο 29:32, για το 17-10, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 17-11, σκορ με το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο.

Στο 7:10 του δεύτερου μέρους, ο Σάββας ανέβασε στο +8 (21-13) τη διαφορά, την οποία κράτησε (22-18) ο Μπάρος, σκοράροντας στο 38:18. Με καταπληκτικό γκολ του Κρέσιτς, στο 50ο λεπτό, ο Θρύλος «ανέβηκε» στο +9 (31-22), ενώ με τον Πασσιά στην κόντρα (53:15), ξέφυγε με +12 (35-23), κυριαρχώντας απόλυτα! Στο 56:38, ο Τσαναξίδης «έγραψε» το +13 (37-24), με τον Εσκαλόνα να διαμορφώνει το τελικό 38-25, στο 58:49.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Τριλίνι): Ντιόγκο Βαλέριο, Εσκαλόνα 6, Κρέσιτς 3, Βίντα 2, Τζίμπουλας 3, Παπάζογλου, Παπαντωνόπουλος, Κανιέτε 2, Κανδύλας, Σλίσκοβιτς 5, Τσαναξίδης 4, Σούργκιελ, Μπάρος 3, Πασσιάς 3, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 6

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.