Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγα λεπτά την Ουίπεστ για τον ημιτελικό του LEN Euroleague, θέλοντας τη νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία. Το Ελληνικό πόλο έχει την τιμή να εκπροσωπείται από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Τον κορυφαίο ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ της Ευρώπης.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επιζητά το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της κούπας. Στόχος αρχικά, η νίκη επί της διοργανώτριας, Ουίπεστ. Με τον Ολυμπιακό να καλείται να δείξει για ακόμη μια φορά το ποιος είναι. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ της πισίνας!

Οι παίκτριες και όλο το «ερυθρόλευκο» σύνολο θέλουν τη νίκη σήμερα, αλλά και στον τελικό, ώστε να σηκώσουν το «άγιο δισκοπότηρο» για δεύτερη φορά.

Ο Θρύλος μας, ο θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού, σίγουρα δεν πήγε έως το final 4 -σε ακόμη ένα- μονάχα για τη συμμετοχή.

Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το One Channel. Χάρη σε ενέργειες και πρωτοβουλία του ισχυρού Άνδρα των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, οι Έλληνες φίλαθλοι όπως κι αυτοί του Ολυμπιακού, θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Καλή τύχη Ολυμπιακάρα!