Ολυμπιακός: Αγώνα δρόμου από τους Ροντινέι και Τσικίνιο για να προλάβουν το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι δύο άσοι των ερυθρόλευκων δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το ντέρμπι της Κυριακής (26/10) απέναντι στην ΑΕΚ.
Η μεσοβδόμαδη ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, άφησε αρκετές… πληγές στον Ολυμπιακό ο οποίος είδε τον Τσικίνιο να αποχωρεί με πρόβλημα στα μέσα του πρώτου μέρους.
Πιο συγκεκριμένα οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Πορτογάλος άσος απέφυγε την θλάση, ωστόσο το Σάββατο (25/10) αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή των ερυθρόλευκων, όταν και θα έχει υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ.
Από την άλλη όσον αφορά τον Ροντινέι, ο Βραζιλιάνος μπακ έχει μπει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν έχει αρκετές πιθανότητες ώστε να τεθεί στην διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως αμφότεροι υπολογίζονται ως μια έξτρα λύση για τον πάγκο και όχι για το αρχικό σχήμα.