Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πάνω από 7.000 θεατές στο ματς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού γέμισε το ΣΕΦ, δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και απόλαυσε το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γέμισε και πάλι με ενθουσιασμό, καθώς Ολυμπιακός και ΑΕΚ συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της GBL το μεσημέρι της Κυριακής (7/12). Περίπου επτά χιλιάδες φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα για ακόμη ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η παρουσία των οικογενειών με παιδιά προσέφερε μια ξεχωριστή νότα στο ΣΕΦ. Με τα μικρά παιδιά να χειροκροτούν κάθε καλάθι και να συμμετέχουν ενεργά στον παλμό του αγώνα. Το γήπεδο γέμισε με φωνές, πανηγυρισμούς και θετική ενέργεια, που συνόδευσαν κάθε φάση του ντέρμπι. Η στήριξη του κοινού ήταν αισθητή σε κάθε επιθετική προσπάθεια και σε κάθε σημαντική άμυνα. Αναδεικνύοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου.
Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ έδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την αγάπη του κόσμου του Θρύλου για την ομάδα του, με την προσέλευση να ξεπερνά πολλές φορές τις προσδοκίες.